Livrare GRATUITĂ la comenzi de peste 349 lei!
  • 0

    Cosul tau este gol. Adauga produse acum!

Returnarea produselor

Returnarea produselor

GARANTIE DE RETUR 14 ZILE!
Ne dorim sa fii pe deplin multumit atunci cand cumparati de la noi. Daca nu sunteti incantat de produsele cumparate, le puteti returna si noi va vom inapoia contravaloarea comenzii dumneavoastra.

Pentru a vă exercita dreptul de retragere trebuie să ne informaţi cu privire la decizia dumneavoastră de a vă retrage din prezentul contract, utilizând o declaraţie neechivocă, de exemplu, o scrisoare trimisă prin poştă, fax sau e-mail la adresa contact@homex.ro

Cu alte cuvinte, este suficient sa ne trimiteti un email prin care sa ne spuneti ca doriti returnarea produselor. In corpul emailului va rugam sa specificati: Numele dvs, Numar comanda, Cont bancar. Returnarea banilor se face in maxim 14 zile de la primirea coletului retur.

Pasi necesari in returnarea coletului:

Trimiterea pe email
a intentiei de retur

Daca nu sunteti multumim de produsul primit, va rugam sa ne trimiteti un email la contact@homex.ro cu intentia de retur. Emailul trebuie sa contina Numele dvs., Numar comanda, Cont bancar

Trimiterea produsului
catre depozitul nostru

Trimiteti produsul catre depozitul nostru (fara ramburs) cu ce firma de curierat doriti. Plata taxei de transport cade in sarcina dvs. Transport este suportat de noi doar in situatia in care produsul prezinta defecte din fabrica.

Verificarea produsului
de colegii nostri

Produsele pe care le trimiteti retur trebuie sa fie exact asa cum le-ati primit: ambalaj nedeteriorat, etichete intacte, etc. In caz contrar exista varianta sa se retina din suma rambursata catre dvs.

Rambursarea banilor
in cont bancar

Returnarea banilor se face in 14 zile de la primirea coletului retur prin transfer bancar in contul specificat in email.


Cumpara acum produse in valoare de 349 lei si beneficiezi de TRANSPORT GRATUIT!


Transport GRATUIT

... ca produsele nu se decoloreaza, nu intra la apa si primiti modelele prezentate pe site.


Oferim GARANTIA

In cazul in care produsele comandate initial nu iti plac din varii motive, acestea se pot inlocui.


SCHIMB produse

Aducem pentru clientii nostri cele mai apreciate si vandute modele la nivel international.


Best SELLERS