simbol-homex_1 image/svg+xml respectam-clientul

Căutări populare

Sugestii de categorii

Sugestii de produse

Returnarea produselor

Ne dorim sa fii pe deplin multumit atunci cand cumparati de la noi

GARANTIE DE RETUR 14 ZILE!

Ne dorim sa fii pe deplin multumit atunci cand cumparati de la noi. Daca nu sunteti incantat de produsele cumparate, le puteti returna si noi va vom inapoia contravaloarea comenzii dumneavoastra.

Pentru a vă exercita dreptul de retragere trebuie să ne informaţi cu privire la decizia dumneavoastră de a vă retrage din prezentul contract, utilizând o declaraţie neechivocă, de exemplu, o scrisoare trimisă prin poştă, fax sau e-mail la adresa contact@homex.ro

Cu alte cuvinte, este suficient sa ne trimiteti un email prin care sa ne spuneti ca doriti returnarea produselor. In corpul emailului va rugam sa specificati: Numele dvs, Numar comanda, Cont bancar. Returnarea banilor se face in maxim 14 zile de la primirea coletului retur.

Dupa trimiterea intentiei de retur pe email, in maxim 2-3 zile lucratoare, va contactam pentru a finaliza procesul de retur.

Aveţi dreptul de a vă retrage din prezentul contract, fără a preciza motivele, în termen de 14 zile calendaristice. Perioada de retragere expiră după 14 zile începând:

- de la ziua la care intraţi dv. sau o parte terţă, alta decât transportatorul, indicată de dumneavoastră, în posesia fizică a produselor (în cazul unui contract de vânzare)

- de la ziua la care intraţi dv. sau o parte terţă, alta decât transportatorul, indicată de dv., în posesia fizică a ultimului produs (în cazul unui contract privind bunuri multiple comandate de consumator printr-o singură comandă şi livrate separat)

- de la ziua la care intraţi, dv. sau o parte terţă, alta decât transportatorul, indicată de dv., în posesia fizică a primului produs (în cazul unui contract pentru livrarea periodică de produse pe o perioadă de timp determinată)

Pentru a vă exercita dreptul de retragere trebuie să ne informaţi cu privire la decizia dumneavoastră de a vă retrage din prezentul contract, utilizând o declaraţie neechivocă, de exemplu, o scrisoare trimisă prin poştă, fax sau e-mail la adresa contact@homex.ro

În acest scop, puteţi folosi modelul de retragere pe care il puteti downloada de aici; folosirea lui nu este însă obligatorie. Dupa primirea modelului de retragere completat, va vom contacta pentru confirmarea de primire telefonic sau pe email.

Pentru a respecta termenul-limită de retragere este suficient să trimiteţi comunicarea privind exercitarea dreptului de retragere înainte de expirarea perioadei de retragere.

Dacă vă retrageţi, vom rambursa orice sumă pe care am primit-o de la dv.,cu excepţia costurilor suplimentare determinate de faptul că aţi ales altă modalitate de returnare decât cel mai ieftin tip de livrare standard oferit de noi(returnarea la sediul nostru), fără întârzieri nejustificate şi, în orice caz, nu mai târziu de 14 zile calendaristice de la data la care suntem informaţi cu privire la decizia dumneavoastră de a vă retrage din prezentul contract.

Nu ridicam coletele trimise prin Posta Romana, de la oficiile postale!

Cheltuielile de returnarea produsului cad în sarcina cumpărătorului.

Vom efectua această rambursare folosind prin virament bancar în contul indicat de către client în e-mailul de notificare a intenției de returnare; în orice caz, nu vi se vor percepe comisioane ca urmare a unei astfel de rambursări.

Putem amâna rambursarea până la data la care primim înapoi produsele sau până la momentul la care ne-aţi furnizat dovada că aţi trimis înapoi produsele, fiind valabilă data cea mai apropiată.

În situația în care doriți înlocuirea produsului cu altul, noua comandă va fi procesată și expediată într-un termen de maxim 4 zile calendaristice de la data returnării produsului inițial, iar dacă există vreo diferență de preț, aceasta va fi returnată clientului prin virament bancar în contul indicat de către acesta în e-mailul de notificare a intenției de înlocuire a produsului.

Părerea lor contează

Avem peste 100.000 de clienti fericiti